Când nu se plătește taxa de pod de la Fetești

247

Articole de la același autor

Intervalul orar din zilele de week-end în care șoferii nu plătesc tarifele de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre de la Fetești - Cernavodă a fost extins începând de vineri, a anunțat Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România.

Vineri, un act normativ publicat în Monitorul Oficial și care a intrat deja în vigoare stabilește faptul că șoferii nu vor plăti taxa de pod: pe sensul București - Constanța: în zilele de vineri, în intervalul orar 14.00-24.00, iar în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 06.00-14.00; pe sensul Constanța - București, în zilele de duminică, în intervalul orar 10.00-24.00.

Măsura nu este o noutate, întrucât autoritățile sistează plățile în fiecare vară din cauza intensificării traficului pe Autostrada Soarelui. Sistarea plății taxei de pod la sfârșit de săptămână a intrat în vigoare la 4 iulie și este valabilă până la 31 august.

Reamintim că tariful de trecere a podului Fetești-Cernavodă pentru autoturisme și pentru vehiculele cu masa totală de 3,5 tone este de 13 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5214 secunde