Când au loc cele mai multe incidente în trafic

106
Când au loc cele mai multe incidente în trafic - candauloccelemaimulteincidente-1423833584.jpg

Articole de la același autor

Șoferii asigurați la Allianz-Țiriac înregistrează cele mai multe incidente în trafic în zilele de luni, la polul opus situându-se sâmbăta și duminica, conform statisticilor care prezintă situația ultimilor cinci ani analizați la nivelul portofoliului asigurătorului. 


"Deși ne-am putea gândi că zilele de vineri, mai ales dacă sunt asociate cu data de 13 a lunii, ar putea fi cele mai nefaste zile pentru șoferi, o analiză a daunelor întâmplate în rândul deținătorilor de polițe auto Allianz-Țiriac arată că incidența accidentelor se concentrează, mai degrabă, la începutul săptămânii. Astfel, șoferii asigurați la Allianz-Țiriac înregistrează cele mai multe incidente în trafic în zilele de luni. Zilele de week-end par să fie mai puțin păguboase: sâmbăta și duminica se înregistrează cele mai puține accidente, conform statisticilor ce prezintă situația ultimilor cinci ani analizați la nivelul portofoliului Allianz-Țiriac", se arată într-un comunicat al asigurătorului.


În plus, zilele de 1 ianuarie, Crăciun și Paște par să fie zile în care numărul accidentelor scade semnificativ, comparativ cu alte date din an. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Percheziții la un traficant de droguri
Marţi, 03 Februarie 2015
Stire din Economie : Trafic record pe canalele navigabile
Pagina a fost generata in 1.6467 secunde