Campusul Social "Henri Coandă", înconjurat de mascați! Mai mulți locuitori ilegali, evacuați

271

Articole de la același autor

În ultima perioadă, în repetate rânduri, atât locuitori ai cartierului, cât și vecini de la blocurile din împrejurimi s-au plâns de condițiile din Campusul Social "Henri Coandă", de faptul că unii locatari au o atitudine necivilizată, fac gălăgie și deranjează. Într-o ediție anterioară a "Cuget Liber", semnalam aceste aspecte, după cum ne-au fost transmise de cititorii ziarului.

Ieri, încă de la primele ore ale dimineții, reprezentanți ai Regiei Autonome de Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, însoțiți de polițiști de la Poliția municipiului Constanța, dar și de luptători mascați de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi și Gruparea Mobilă "Tomis", cât și polițiști locali au descins în campusul social. Aproximativ 200 de forțe de ordine au verificat mai multe blocuri, în care locuiesc aproximativ 1.000 de persoane. De asemenea, au fost controlate și zeci de autoturisme găsite parcate în fața blocurilor.

Concret, cartierul a fost înconjurat de mascați și de jandarmi, iar toți cei găsiți în blocurile respective au fost legitimați. Cum era de așteptat, au fost depistate mai multe persoane care locuiau în campusul social fără forme legale.

"Au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, din care 17 pentru persoane care locuiau fără forme legale, iar două sancțiuni la Legea 55/2020, în valoare de 1.475 de lei", au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Astfel de acțiuni urmează să fie desfășurate și pe viitor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.595 secunde