Cal omorât în bătaie, în plină stradă. Proprietarul, căutat de polițiști

262
Cal omorât în bătaie, în plină stradă. Proprietarul, căutat de polițiști - calomorat-1518023027.jpg
Un constănțean a fost martorul unor scene ce cu greu pot fi descrise. Acesta a surprins un bărbat care și-a bătut calul până l-a lăsat lat, animalul decedând în cele din urmă. Deși mai multe persoane au văzut tratamentele de evul mediu aplicate calului, niciuna nu a luat atitudine. Singurul care și-a făcut datoria de cetățean a fost Sergiu. 


"Am fost martor al unei maltratări a unui cal pe bulevardul Aurel Vlaicu, vizavi de clinica Iowemed. Un bărbat dădea în el cu parul și cu biciul. Am strigat la el să nu îl mai lovească și mi-a spus că nu îl lovește, doar îl mângâie. Când m-am dus spre el a fugit la căruță și a luat încă un par mai lung decât el. Erau de față peste 15 persoane și nu s-a băgat nimeni să-i zică măcar să lase animalul în pace", a precizat Sergiu Robert, pe o rețea de socializare. 


Acesta și-a luat în serios datoria de cetățean și a sesizat Poliția în legătură cu cele întâmplate. A ajutat oamenii legii cu detalii cu privire la bărbatul care și-a omorât calul în bătaie, inclusiv cu numărul de înmatriculare a căruței: CT-11-VZT. 


"S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție fără drept. În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a persoanei în cauză", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6706 secunde