Câinele care a salvat un biciclist accidentat a fost adoptat

612
Câinele care a salvat un biciclist accidentat a fost adoptat - agfzad04zdzlytzindayztdkmjmxm2zk-1532087513.jpg

Articole recomandate

Câinele care a salvat, la începutul săptămânii, un bărbat în vârstă de 40 de ani, după ce s-a accidentat cu bicicleta, a fost adoptat de vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin Ionuț Mihai Popovici, scrie digi24.ro


"Biciclistul a fost salvat de câine, care l-a protejat încălzindu-i trupul, până la sosirea jandarmilor. După ce am auzit povestea am fost impresionat și m-am hotărât să-l adopt, pentru a avea și el o familie. Inițial nu am știut că e un câine vagabond. Când am aflat, însă, am vrut să-i ofer o casă, un prieten și să simtă căldura sufletească. De acum, pe cățel îl cheamă Max", a declarat Popovici.


Bărbatul accidentat căzuse, luni seara, cu bicicleta, în zona Platoului Semenic. La sosirea jandarmilor, ciclistul acuza dureri în zona claviculei și se afla într-o stare ușoară de hipotermie.

Cățelul a fost îngerul păzitor al bărbatului de 40 de ani din Reșița. Au făcut cunoștință pe marginea drumului, iar omul nici nu știa ce prieten devotat a câștigat.

Marin Ion, biciclistul rănit: Am mâncat și eu și el napolitane, ce aveam la mine și a mers după mine. Și tot cuțu cuțu, haide, haide și am ajuns sus pe Semenic. Acolo am făcut poze, ne-am jucat, ne-a prins noaptea. Am început să coborâm în jos spre Reșița. Am prins o groapă, n-am văzut-o și m-a aruncat în cap și am rămas acolo. Și atunci el a rămas acolo lângă mine.

Cățelul a rămas lângă amicul său aflat la necaz până au ajuns jandarmii montani. Medicii spun că l-a scăpat de șoc hipotermic: l-a încălzit cu corpul lui un sfert de oră. Și nici când au apărut salvatorii nu prea i-a venit să se desprindă de prietenul lui.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7985 secunde