Cadavrul unui copil înecat în mare, găsit între stabilopozi, în Mamaia

251
Cadavrul unui copil înecat în mare, găsit între stabilopozi, în Mamaia - copilinecat-1593356382.jpg

Articole de la același autor

Trupul neînsuflețit al unui băiat de 13 ani, care a pierit în apele Mării Negre, joi după-amiază, a fost găsit duminică dimineață.

Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța autoritățile că, între stabilopozii din zona pasarelei, din dreptul hotelului Victoria din stațiunea Mamaia, a fost văzut un cadavru. Ajunși la fața locului, salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au constatat că era vorba despre minorul pe care-l căutau deja de aproape trei zile.

Părinții acestuia au ajuns la fața locului și au identificat trupul neînsuflețit.

În urma veștii tragice, reprezentanții Școlii Gimnaziale nr. 38 "Dimitrie Cantemir" au transmis un mesaj de condoleanțe.

"Nu avem cuvinte să ne plângem durerea. Dumnezeu să te odihnească, copil frumos! Drum lin către stele! Condo-leanțe familiei greu încercate. Colectivul Școlii Gimnaziale nr.38 «Dimitrie Cantemir»", se arată în mesaj.

v v v

Reamintim că, joi după-amiază, mai mulți copii aflați cu o femeie la plajă s-au aventurat în apele Mării Negre, în ciuda faptului că salvamarii arboraseră steagul galben, semn că valurile erau mari și periculoase, accesul fiind recomandat doar înotătorilor experimentați.

Doi dintre copii nu au mai reușit să iasă, în ajutorul lor intervenind salvamarii. Unul dintre copii, în vârstă de 14 ani, a fost scos, dar a intrat în stop cardio-respirator, fiind transportat în stare gravă la spital, după ce a fost resuscitat. Amicul său, un băiat de 13 ani, nu a mai fost găsit.

În căutarea lui au ieșit în larg, de joi până duminică dimineață, atât scafandri din cadrul ISU Dobrogea, scafandri militari, dar și ambarcațiuni ale ISU, Garda de Coastă și ARSVOM. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0731 secunde