CA-N FILME! Șoferul unui bolid s-a scufundat în apă, ca să se ascundă de polițiști!

de Cuget Liber Duminică, 08 Decembrie 2019 1184
Șoferul unui bolid BMW X6 s-a scufundat în Dâmbovița ca să se ascundă de polițiști, ca într-un film de acțiune, scrie observator.tv


El a ieșit dintr-o parcare din Centrul Vechi, moment în care a fost observat de o patrulă de polițiști cum șerpuia pe șosea. Polițiștii i-au făcut semn să oprească, șoferul a oprit mașina, însă a rupt-o la fugă, sărind apoi în Dâmbovița.


Polițiștii, pompierii, salvarea și scafandrii au intervenit aseară în București, după ce un tânăr aflat la volanul unui BMW a coborât din mașină și a sărit în Dâmbovița.


Polițiștii l-au văzut cum șerpuia cu bolidul BMW pe șosea și s-au luat după el, însă au avut o surpriză atunci când i-au făcut semn să oprească. După ce s-a dat jos din mașină, tânărul a rupt-o la fugă și s-a aruncat în Dâmbovița.


Uluiți, polițiștii au cerut intervenția pompierilor, scafandrilor și a medicilor, pentru salvarea vieții tânărului.

"La data de 08.12.2019, în jurul orei 05.05, in zona Splaiul Independentei nr.2k politisti din cadrul Brigazii Rutiere care se aflau in exercitarea atribuțiilor de serviciu au observat un autovehicul care ieșea dintr o parcare, moment in care au efectuat semnal regulamentar de oprire insa conducatorul acestuia nu s-a conformat și a încercat sa se sustragă. Acesta a coborât din autovehicul și a fugit către intersecția Calea Victoriei-Piața Națiunilor Unite, a sărit gardul de protectie al râului Dâmbovița și a plonjat in apa. Polițiștii au sunat de îndată la 112 iar la fata locului s-au prezentat echipaje specializate din cadrul ISU care au procedat la scoterea conducătorului auto din apa și transportarea la spital pentru îngrijiri medicale. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur in aerul expirat și ulterior cu aparatul DrugTest, însă rezultatul a fost negativ. Din verificările efectuate ulterior s-a stabilit faptul ca acesta avea dreptul de a conduce suspendat. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, fapta prevăzută și pedepsita de art.335/2 din Codul Penal", informează polițiștii.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei