Butelia cu gaz face încă victime

163
Butelia cu gaz face încă victime - 1-1577297991.jpg

Articole recomandate

O femeie din Oravița a ajuns la spital, miercuri seara, cu arsuri de gradul II și III după ce o butelie de gaz a explodat în apartamentul său, evenimentul nefiind urmat de incendiu, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Caraș-Severin, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 18,46, în urma unui apel la 112, pompieri militari din cadrul Secției de Pompieri Oravița au intervenit de urgență la explozia unei butelii de gaz la o locuință particulară.

"Explozia buteliei nu a fost urmată de incendiu. Proprietara apartamentului a suferit arsuri de gradul II și III, fiind transportată de membrii familiei la Spitalul Oravița și, ulterior, cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Reșița. Pompierii au asigurat de îndată luarea tuturor măsurilor PSI (protecție și stingerea incendiilor - n.r.) și ventilarea locuinței. În urma exploziei au fost afectate două încăperi, fațada imobilului și o parte din acoperiș", au precizat reprezentanții ISU Caraș-Severin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.493 secunde