Bunurile lui Omar Hayssam, VÂNDUTE de AVAS

125
Bunurile lui Omar Hayssam, VÂNDUTE de AVAS - images-1375353652.jpg

Articole recomandate

Bunurile lui Omar Hayssam vor fi vândute de AVAS. Hayssam a fost trimis în judecată în patru dosare. A fost pus sechestru pe conturi, case și instalații.




Mai multe imobile, terenuri și instalații industriale, precum și peste un milion de euro sunt puse sub sechestru de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) în dosarul de delapidare a lui Omar Hayssam, judecat de Tribunalul București.


Reprezentanții DIICOT au precizat joi, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că în dosarul în care Omar Hayssam a fost trimis în judecată, alături de alți patru inculpați, pentru complicitate la delapidare în formă continuată, înșelăciune în formă continuată, spălare de bani în formă continuată, complicitate la folosirea de acte falsificate la autoritatea vamală, complicitate la infracțiunea de tentativă la înșelăciune și inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat, "au fost dispuse și aduse la îndeplinire măsuri asiguratorii".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Omar Hayssam, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 1.0472 secunde