Bombă de aviație de 250 kilograme, detonată de pirotehniști chiar în locul unde a fost descoperită

486
Bombă de aviație de 250 kilograme, detonată de pirotehniști chiar în locul unde a fost descoperită - 05071355179520907-1494160395.jpg

Articole recomandate

O bombă de aviație de 250 kilograme, din Al Doilea Război Mondial, a fost detonată de pirotehniști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, chiar în locul unde a fost descoperită, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță, scrie Agerpres.


El a precizat că proiectilul a fost descoperit de un sătean, Ionel Cană, de 54 ani, pe propriul teren aflat la aproximativ patru kilometri de comuna Munteni, din apropierea municipiului Tecuci. Bărbatul a descoperit bomba în timp ce se afla la arat și a alertat autoritățile sunând la 112. O echipă de pirotehniști de la ISU a luat măsura detonării proiectilului chiar în locul unde a fost descoperit, pentru că era periculoasă transportarea la poligonul special, iar terenul permitea efectuarea operațiunii de detonare,'' a explicat oficialul citat.

Totodată, el a mai spus că a fost a treia bombă de aviație descoperită de același sătean, în aceeași zonă, în ultimul an și jumătate. 


''Acel teren va fi cercetat de echipa pirotehnică cu aparatura specială de detecție", a precizat Chiriță.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Eveniment : ALERTĂ. Posibilă bombă la mall
Pagina a fost generata in 0.3262 secunde