Bodo, solistul trupei Proconsul, a făcut infarct

de Cuget Liber Vineri, 05 Iunie 2020 243
Solistul trupei Proconsul, Bodo, a dezvăluit la o emisiune televizate că a suferit un infarct miocardic, în urma căruia a fost operat de urgență, iar acum s-a ales cu trei stenturi la inimă.


"M-am simțit rău acum vreo trei săptămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. 


Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum", a spus Bodo, potrivit unica.ro.


Bodo, pe numele său adevărat Bogdan Marin, a spus că nu și-a dat seama că este vorba despre un infarct, primul simptom fiind senzația unui reflux gastric. 


"Am crezut că e un reflux gastric, dar n-a fost așa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital", a povestit artistul. 


Bogdan Marin, pe numele său adevărat, are 52 de ani și este tatăl a doi băieți, în vârstă de 7 și 8 ani. Artistul mai are un fiu din prima căsătorie, dar acesta s-a stabilit de câțiva ani în SUA. În trecut, Bodo a fost căsătorit cu Ioana Băsescu, fiica cea mare a președintelui Traian Băsescu.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei