BMW Z3 furat din Slovacia, descoperit la Negru Vodă

174
BMW Z3 furat din Slovacia, descoperit la Negru Vodă - bmwz3-1384966804.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, marți, în PTF Negru Vodă, un autoturism marca BMW model Z3 ce figura ca fiind furat din Slovacia. Acolo s-au prezentat, pentru efectuarea formalităților de frontieră, doi cetățeni români care călătoreau cu un an-samblu format dintr-un autoturism marca Mitsubishi, la care era atașată o platformă pe care era transportat autoturismul marca BMW Z3.

Pasagerul din dreapta, un bărbat în vârstă de 54 ani, domiciliat în municipiul Mangalia, le-a spus polițiștilor că autoturismul transpor-tat pe platformă îi aparține și a prezentat pentru control certificatul de înmatriculare și cel de inspecție tehnică periodică.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cele două documente, care aveau imprimate însemnele statului spaniol, prezintă suspiciuni de falsificare.

Cercetările au mai stabilit că respectivul autoturism figurează în baza de date ca fiind furat din Slovacia.

Conducătorul auto a declarat că a achiziționat mașina de la un cetățean român, fără a cunoaște faptul că figurează ca fiind furat.

Autoturismul, în valoare de aproxi-mativ 7.500 de euro, a fost reținut pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii de frontieră i-au în-tocmit mangaliotului dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de "complicitate la furt" și "uz de fals". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5583 secunde