BMW X6 furat din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră

296
BMW X6 furat din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră - bmw-1528302495.jpg

Articole de la același autor

La data de 5 iunie, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov s-a prezentat, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român, în vârstă de 47 de ani, cu domiciliul în județul Suceava, la volanul autoturismului marca BMW, model X6, înmatriculat în Marea Britanie.

Cu ocazia controlului documentelor de călătorie, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autoturismul în cauză, în urma cărora au constatat că autovehiculul este căutat de autoritățile din Marea Britanie, acesta fiind declarat furat.

Față de cele constatate, persoana în cauză a declarat că nu este proprietarul mașinii și că intenționa să meargă în Bulgaria pentru a efectua formalitățile în vederea înmatriculării acesteia, fără să știe că este semnalată ca fiind furată.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 230.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.9427 secunde