BMW X3, furat din Polonia, găsit de polițiști la Constanța. Ce spune proprietarul mașinii

476

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, au descoperit pe raza județului Constanța un autovehicul marca BMW, model X3, căutat de autoritățile din Polonia.


Ieri, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța – Compartimentul Furturi Auto, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.


Astfel, a fost identificat pe raza județului Constanța un autovehicul marca BMW, model X3, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul este căutat de autoritățile din Polonia, acesta fiind declarat furat din data de 01.12.2016, iar posesorul acestuia este cetățeanul român P.V., în vârstă de 52 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.


Bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorități. Autoturismul, evaluat la aproximativ 28.500 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "tăinuire", faptă prevăzută și sancționată de art. 270, alin. 1 Cod Penal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4821 secunde