BMW cu numere de Bulgaria, folosit de hoți la spargeri. Polițiștii au tras 18 gloanțe pentru a-i opri pe fugari

494
BMW cu numere de Bulgaria, folosit de hoți la spargeri. Polițiștii au tras 18 gloanțe pentru a-i opri pe fugari - bmwbulgaria-1453739833.jpg

Articole recomandate

Un BMW cu numere de Bulgaria a creat panică, duminică seara, pe străzile din Eforie și Agigea, după ce șoferul acestuia a refuzat să oprească la semnalele unei echipaj mixt, format dintr-un polițist și un jandarm. Pentru oprirea autoturismului, oamenii legii au fost nevoiți să tragă 18 focuri de armă și să urmărească fugarii până în Lazu.

Toată povestea a început duminică seara, în localitatea Eforie Nord, unde un echipaj mixt de control a făcut semn să oprească unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria. În loc să încetinească și să tragă pe dreapta, șoferul a accelerat încercând să scape de control. Polițistul și jandarmul s-au urcat în autospeciala Poliției și au plecat în urmărirea suspecților, care se îndreptau spre Constanța. Abia în localitatea Lazu, după ce s-a acroșat de mai multe ori în trafic în timpul urmăririi cu mașina de poliție, BMW-ul a putut fi blocat.

Potrivit polițiștilor, la volanul autoturismului cu numere de Bulgaria se afla Remus Vasile Arvatu, o mai veche cunoștință a oamenilor legii din Constanța. Acesta a fost prins și reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca judecătorii să decidă dacă îl arestează sau nu pentru 30 de zile. Alți trei ocupanți ai mașinii au reușit să scape, anchetatorii având informații că ar fi vorba despre o grupare de infractori care se ocupă cu spargerile de locuințe.

v v v

Remus Vasile Arvatu a intrat în atenția polițiștilor în 2009, când a fost arestat pentru o tâlhărie. Acesta înjunghiase un bărbat în vârstă de 54 de ani pentru a-i fura țigările, geaca și banii - mai exact 26 de lei. Victima a fost găsită în stare de inconștiență, cu plăgi tăiate la nivelul gâtului și a feței. Ulterior, individul a mai atacat și un polițist, fiind condamnat în cele din urmă la o pedeapsă de cinci ani pentru tâlhărie și ultraj. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Jaf de 3.000 de lei
Marţi, 19 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Furau lemne pentru a se încălzi
Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Acțiuni pentru prinderea infractorilor
Pagina a fost generata in 1.1725 secunde