Biserica, în mijlocul unui nou scandal. Un preot a înjunghiat un bătrân, în plină stradă

270
Biserica, în mijlocul unui nou scandal. Un preot a înjunghiat un bătrân, în plină stradă - preot40428900-1502373572.jpg

Articole recomandate

Un preot a înjunghiat un bătrân în orașul Șimleul Silvaniei, din județul Sălaj. Atacatorul este cunoscut pentru probleme psihice și se află acum în arest.

Incidentul s-a petrecut la ieșirea dintr-o frizerie, un bărbat de 75 de ani fiind tăiat la mână și la gât cu un cuțit de către preotul Nicoale Sarca. La fața locului au intervenit polițiștii din Șimleu, care l-au încătușat pe preot și l-au dus la secție pentru audieri. Procurorii Pachetului de pe lângă Tribunalul Sălaj îl cercetează pe preot pentru tentativă de omor.

Potrivit graiulsalajului.ro, cu puțin timp înainte de a se petrece acest incident, preotul a mai fugit după o femeie din Cehei, amenințând-o cu un cuțit, dar aceasta a reușit să fugă și să se salveze. Nu mai departe de săptămâna trecută, preotul Nicoale Sarca a fost autorul unor fapte de ultraj contra bunelor moravuri petrecute în Zalău.

Preotul Nicoale Sarca a fost preot la biserica din satul Aleuș, comună Halmășd, dar în urmă cu trei ani a demisionat. A rămas însă preot, chiar dacă fără parohie. Preotul este căsătorit, are doi copii și are probleme psihice. Motivul pentru care cetățenii din Aleuș l-au dat afară din casa parohială este că preotul Nicolae Sarca era agresiv cu soția lui, o ținea încuiată afară și făcea foarte des scandal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5345 secunde