Bilanțul după inundațiile provocate de ploaia din week-end

314
Bilanțul după inundațiile provocate de ploaia din week-end - bilantul-1476020510.jpg
Orice ploaie mai însemnată cantitativ dă bătăi de cap constănțenilor. Așa s-a întâmplat și în week-end, când, în dispeceratul ISU, s-au primit zeci de apeluri care anunțau situații de urgență. Peste 50 de pompieri, cu mai multe autospeciale, au intervenit pentru salvarea persoanelor și evacuarea apei din mai multe locuințe situate în municipiul Constanța, Năvodari și comuna Corbu. 


În urma cantităților mari de precipitații, în județul Constanța au fost inundate 33 de străzi, fiind nevoie de intervenția promptă a pompierilor pentru salvarea a șase persoane surprinse în autoturisme. O persoană cu afecțiuni medicale a fost evacuată din casă și transportată de către un echipaj SMURD la spital. 


De asemenea, echipajele de pompieri au acționat cu motopompele din dotare pentru evacuarea apei din 7 case, 28 curți și 7 beciuri, inundate în urma ploilor. Pentru eficientizarea acțiunilor de răspuns, pe durata manifestării situațiilor de urgență, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța a fost activată grupa operativă și suplimentate echipajele de intervenție. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5418 secunde