Bilanț la Unitatea Specială 72 Jandarmi Cernavoda

339
1

Articole de la același autor

La sediul Unității Speciale 72 Jandarmi Protecție Instituțională Cernavoda a avut loc, ieri, evaluarea activității pe anul 2013.

Din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a participat colonel dr. Ovidiu Vasilică, prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române și șef al statului major. Acestuia i s-au alăturat și alți invitați din cadrul structurilor teritoriale cu care unitatea cooperează pentru îndeplinirea misiunilor curente: dr. ing. Bucur Ionel, director general al CNE Cernavoda, primarul orașului Cernavoda, Gheorghe Hânsă, inspector principal Alexandru Bică, comandantul poliției oraș Cernavoda, colonel Cosor Ion, din partea SRI Cernavoda, comisar șef Dinulescu Lucian, din partea Serviciului Județean de Informații și Protecție Internă Constanța, maior Matache Daniel, ofițer din cadrul Grupului 3 Pompieri Cernavoda al ISU "Dobrogea" Constanța.

Comandantul unității, colonel Axente Marian, a prezentat activitățile desfășurate în anul 2013 de structura pe care o comandă, referindu-se în special la misiunea de pază și protecție executată de jandarmi, precum și la modul în care aceștia au contribuit la prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională care ar fi putut afecta siguranța Centralei Nuclearoectrice Cernavoda, obiectiv aflat în responsabilitatea unității. Potrivit purtătorul de cuvânt al unității, colonel Constantin Dima, pentru anul 2014 jandarmii cernavodeni și-au propus să acționeze la același nivel de seriozitate și responsabilitate în executarea misiunilor de pază și protecție instituțională la obiectivul din competență, respectiv Centrala Nuclearoelectrică Cernavoda, precum și pentru creșterea încrederii societății civile în această instituție. 

Comentează știrea

Col.Rz.F.G.D.
14 ianuarie 2014
Felicitari

Va rog sa-mi permiteti sa adresez si eu Conducerii Unitatii Speciale de Jandarmi Cernavoda sincere felicitari intregului colectiv al unitatii de jandarmi si sa va asigur ca am lucrat cu ambii ofiteri, comandantul si seful de stat major si pot sa va spun ca sunt " profesori " amandoi in materie de misiuni speciale specifice Jandarmeriei. Bazati-va pe puterea lor de munca si totul e ok. Felicitari si intregului colectiv din subordinea celor doi " profesori ".

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2891 secunde