Bijuterii de aur găsite în limuzina ciuruită de gloanțe

822
2

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au continuat, ieri, căutarea celor trei bărbați care au reușit, luni seară, să se facă nevăzuți după ce oamenii legii i-au urmărit într-o cursă nebună prin municipiul Constanța și chiar au tras mai multe focuri de armă asupra autoturismului în care se aflau.

Chiar dacă suspecții au fugit, polițiștii au recuperat bijuteriile din aur furate, pe care infractorii plănuiau să le vândă. Este vorba de o cantitate însemnată de aur - inclusiv monede antice - pe care infractorii au sustras-o dintr-o locuință.

Potrivit unor surse din rândul oamenilor legii, furtul ar fi fost comis în urmă cu aproximativ o săptămână, iar suspecții au profitat de faptul că proprietarii nu erau acasă și au scotocit întreaga casă. Mai mult, aceștia sunt suspectați și de comiterea altor furturi de pe raza județului Constanța. Tânăra reținută luni seară a fost audiată ieri de oamenii legii, care urmează să propună arestarea ei preventivă.

Reamintim că, luni seară, polițiștii au urmărit un Audi pe mai multe străzi din Constanța și au tras nu mai puțin de 20 de focuri înspre acesta, în încercarea de a-i prinde pe suspecți. Într-un final, șoferul mașinii urmărite a pierdut controlul volanului și a lovit un taxi, moment în care cei trei bărbați aflați în Audi au coborât și au reușit să se facă nevăzuți. Mascații care-i urmăreau au reușit să prindă doar o femeie de 27 de ani, ce era cu ei. 

Comentează știrea

nae
10 septembrie 2014
de unde atita zel !!!

Cum de s-a mobilizat politia in asa o actiune desprinsa chiar din filme ,in care erau chiar ei in pericol in care e vorba de un furt intre tigani ?.Nu mai vorbim de costuri asta dupa ce nenumarate furturi si reclamatii au ramas fara raspuns dar apartinind amaritilor de majoritari.Deci mafia tiganeasca are legaturi sus ...sus de tot !

un pagubit
10 septembrie 2014
furt

mie m-i s-a spart casa acum trei ani ziua in amiaza mare , furat aproape 250 gr aur, nu am auzit nimic de la politie de atunci nici negare nici confirmare cine stie ce bastan din pol se mandreste cu bijuteriile mele , politia romana hoti la drumul mare , recuperatori de ocazie

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6714 secunde