Biciclist lovit de un autoturism, pe pista de pe bulevardul Tomis

343
1
Biciclist lovit de un autoturism, pe pista de pe bulevardul Tomis - biciclist-1524760717.jpg

Articole de la același autor

Miercuri seară, un biciclist a fost lovit de un autoturism, chiar pe pista special amenajată pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanța. Victima, în vârstă de 22 de ani, a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, în stare conștientă. 


Un martor, citat de presa centrală, susține că autoturismul era condus de fotbalistul Ianis Hagi și că altcineva ar fi suflat în fiolă în locul jucătorului. Surse din cadrul Poliției, dar și din cadrul clubului FC Viitorul au negat această informație. Autoturismul, marca BMW, aparține într-adevăr jucătorului Ianis Hagi, însă în momentul accidentului era condus de George Fălina, rudă a fotbalistului. 
De asemenea, potrivit oamenilor legii, în mașină se afla o singură persoană, șoferul în vârstă de 29 de ani. 


"La data de 25 aprilie, în jurul orelor 21:00, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis și ajungând pe aleea de acces, în parcarea Sălii Sportului, nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu o bicicletă, condusă de un tânăr, de 22 de ani, acesta circulând pe pista de biciclete. În cauză, a fost întocmit dosar penal", susțin reprezentanții IPJ Constanța. 


Comentează știrea

hhifid
27 aprilie 2018
pistă de kkt

Pistă de kkt intr-un oras de kkt

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5891 secunde