Bica, plângere pe numele lui Kovesi: Mă constitui parte civilă, cer despăgubiri două milioane euro

203
Bica, plângere pe numele lui Kovesi: Mă constitui parte civilă, cer despăgubiri două milioane euro - alinabica09191200-1550700445.jpg

Articole recomandate

Fosta șefă a DIICOT Alina Bica spune că a depus o plângere penală împotriva fostei șefe a DNA Laura Codruța Kovesi și împotriva unui alt procuror, pentru represiune nedreaptă și cercetare abuzivă, susținând că a fost arestată nelegal 80 de zile într-un dosar în care ulterior a fost achitată. Bica cere despăgubiri de două milioane de euro și instituirea de măsuri asiguratorii pe bunurile mobile, imobile și financiare ale celor doi.

"(...) această plângere penală nu are legătură cu procesul de selecție în care doamna Kovesi se află în raport cu Parlamentul European. Prima dată această pângere a fost formulată în luna iunie 2018. Prin urmare, la vremea respectivă doamna Kovesi nu anuntase niciun fel de intenție cu privire la o eventuală candidatură, nu se purtau discuții legate de calități pe care domnia sa le-ar fi avut în anumite dosare", a declarat, miercuri seară, Alina Bica, potriviz news.ro.

Ea a spus că a formulat plângerea la vremea respectivă pentru că a fost arestată nelegal.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8803 secunde