Bebeluș de șapte luni, RĂNIT DE UN ȘOFER BEAT

2877
Bebeluș de șapte luni, RĂNIT DE UN ȘOFER BEAT - accident-1534574827.jpg

Articole de la același autor

Un accident s-a produs seara trecută pe Strada Steagului din Constanța. Un bărbat în vârstă de 29 a lovit un căruț în care se afla un bebeluș. În urma controlului polițiștilor s-a constatat că șoferul era băut, acesta având 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.


La data de 17 august a.c., în jurul orei 19:20, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice - 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat-, a condus un autoturism pe strada Steagului, din municipiu, dinspre Soveja către Dionisie cel Mic unde, în dreptul unui imobil, a acroșat ușor un căruț, în care se afla un minor, în vârstă de 7 luni, acesta fiind împins de un alt minor, de 12 ani, pe marginea carosabilului, în aceeași direcție de mers.


În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului, în vârstă de 7 luni, au declarat reprezentanții IPJ Constanța


A fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de poliție pentru a aplana conflictul, deoarece rudele bebelușului au fost la un pas să îl linșeze pe șofer.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4272 secunde