Beat și cu permisul suspendat, s-a luat la harță cu polițiștii

280
Beat și cu permisul suspendat,  s-a luat la harță cu polițiștii - beatsifarapermis-1450202900.jpg

Articole de la același autor

A condus beat, cu permisul suspendat, a refuzat recoltarea probelor biologice și a continuat prin a-i amenința cu bătaia nu numai pe polițiștii care l-au depistat, ci și pe rudele acestora.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de Cristian Cojocaru, recidivist, cercetat în stare de reținere pentru ultraj, conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei sau prezenței unor substanțe psihoactive și conducerea unui vehicul având alcoolemie peste limita admisă.

Vinovatul este acuzat că a condus un autoturism marca Audi A6, pe strada Dispensarului din Constanța, având o alcoolemie de 1,00 g/l alcool pur în sânge la prima probă și de 0,85 g/l la cea de-a doua.

Și asta nu e tot. Nici nu au trecut bine două zile de la incident, că același șofer a condus același autoturism, pe bulevardul I.C. Brătianu, deși avea dreptul de a conduce suspendat. Sfidător la adresa legii, acesta a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și, ulterior, după ce a fost condus la spital, a refuzat să se supună recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faptul că a dat de belea l-a enervat la maxim pe șoferul penal, care și-a scos mușchii la înaintare. De la depistarea sa și până în momentul cercetărilor, șoferul i-a amenințat, în repetate rânduri, cu bătaia, pe oamenii legii și familiile lor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6181 secunde