Bătrâni din Constanța, înșelați de escroci, cu ajutorul minorilor

377

Articole de la același autor

Un tânăr din Galați este cercetat de polițiști în cazul comiterii mai multor infracțiuni de înșelăciune prin "Metoda Accidentul". Potrivit oamenilor legii, Ali Lică Hagi, în vârstă de 19 ani, a ridicat sume de bani de la trei femei și trei bărbați, cu vârste cuprinse între 61 și 83 de ani. Persoanele erau domiciliate în municipiul Constanța, fiind creat un prejudiciu de 74.000 lei. Totul s-ar fi întâmplat în intervalul ianuarie-martie. Ali Lică Hagi execută, în prezent, o măsură educativă în cadrul Centrului Educativ Târgu Ocna, din județul Bacău.

Totodată, ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor alte infracțiuni de înșelăciune prin "Metoda Accidentul", polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat o femeie, de 25 de ani și un bărbat, de 35 de ani, ambii din municipiul Medgidia, bănuiți de comiterea faptelor. În intervalul iulie-august, femeia în cauză, alături de o minoră, de 14 ani, din orașul Hârșova, au constituit un grup infracțional organizat, alături de bărbatul de 35 de ani, care execută, în prezent, o pedeapsă privativă de libertate în Penitenciarul Tulcea.

Membrii grupului infracțional au înșelat două femei și doi bărbați, cu vârste cuprinse între 63 și 84 de ani, domiciliați pe raza municipiului Constanța, creând un prejudiciu total de 35.500 de lei. În ambele cauze, polițiștii constănțeni au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3218 secunde