Bărbatul suspectat că a înjunghiat de mai multe ori un bătrân de 82 de ani, prins

99
Bărbatul suspectat că a înjunghiat de mai multe ori un bătrân de 82 de ani, prins - politia1338200140135785642313582-1531650798.jpg

Articole recomandate

Bărbatul suspectat că a înjunghiat de mai multe ori un bătrân de 82 de ani pe o stradă din municipiul Brașov a fost prins, sâmbătă seară, în județul Vrancea. El este cercetat pentru tentativă de omor.

"În urma activităților investigative specifice desfășurate de polițiștii brașoveni, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, persoana bănuită de comiterea faptei de tentativă de omor a fost identificată, în cursul acestei zile (sâmbătă – n.r.), în județul Vrancea", au precizat reprezentanții Poliției Județene Brașov, potrivit news.ro.

Potrivit acestora, în baza datelor furnizate de polițiștii din Brașov, cei din județul Vrancea l-au depistat pe bărbat.

"Activitățile specifice continuă, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea probarii vinovăției și tragerii la răspundere penală", mai spun polițiștii.

Aceștia nu au oferit, deocamdată, date cu privire la identitatea suspectului sau motivul agresiunii.

La ora transmiterii acestei știri, echipajele de poliție transportă suspectul din Vrancea la Brașov unde va fi audiat.

Un bătrân de 82 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, joi, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Brașov. La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale care l-au stabilizat și l-au transportat la spital.

Procurorii au deschis dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor, scrie libertatea.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4026 secunde