Bărbatul împușcat în cap de un polițist a murit la spital. Era nepotul fostului șef de la Rutieră

352
1
Bărbatul împușcat în cap de un polițist a murit la spital. Era nepotul fostului șef de la Rutieră - focuridearma293059800-1521183890.jpg

Articole recomandate

Medicii au declarat decesul bărbatului împușcat în cap de un polițist, joi după-amiază, în Vaslui, după ce acesta s-a opus arestării și a încercat să fugă. Ancheta a fost preluată de criminaliști. Inspectoratul local de poliție a precizat că a fost vorba de un accident și a venit cu precizări despre modul în care s-au petrecut lucrurile. Bărbatul împușcat, pe numele său Adrian Munteanu, era nepotul unui subcomisar de Poliție, Iulian Munteanu, fostul șef al Poliției Rutiere Vaslui, notează presa locală din Vaslui.


Potrivit martorilor, tânărul se urcase la volanul unei mașini, deși avea permisul de conducere suspendat. În momentul în care polițistul i-a făcut semn să oprească, acesta s-a conformat, însă ulterior a luat-o la fugă, scrie vremeanouă.ro.

Potrivit comunicatului IPSJ Vaslui, un agent al Biroului de Poliție Rutieră Vaslui, în vârstă de 27 de ani, a pornit în urmărirea suspectului, încercând să-l oprească prin somare verbală și focuri trase în sus. A reușit să-l prindă din urmă și să-l ia de umeri, din spate, dar, în acel moment, arma pe care o ținea în cealaltă mână s-a descărcat, iar glonțul l-a lovit în cap.

La fața locului au fost trimise echipaje de Poliție, Jandarmerie și Ambulanță. Tânărul a fost preluat de o Ambulanță SMURD și transportat la spital, unde, ulterior, medicii au constat decesul, după mai multe tentative de resuscitare.

IPJ Vaslui a mai anunțat că bărbatul avea numeroase probleme cu legea. În 2016, a refuzat de două ori să i se se recolteze probe biologice, într-una dintre situații fiind la volan fără permis. Cele două dosare au fost reunite, iar bărbatul a fost trimis în judecată, în martie 2017.

În octombrie, același an, bărbatul a provocat un nou accident, fără victime, caz în care s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice, dosar aflat în lucru, scrie realitatea.net

sursă foto: vremeanoua.ro


Comentează știrea

Grig
16 martie 2018
Cool

Cinste politistului si la mai mare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5269 secunde