Bărbatul imobilizat de jandarmi, ajuns în comă la spital, a murit

1086
Bărbatul imobilizat de jandarmi, ajuns în comă la spital, a murit - jandarmi-1563619756.jpg

Articole recomandate

Intervenție controversată a jandarmilor, în timpul unui festival de folclor, la Vatra Dornei. Aceștia au s-au chinuit zece minute să imobilizeze un bărbat suspectat că ar fi pipăit o minoră de 12 ani, aflată în apropierea scenei. Incapabili să-l liniștească, oamenii legii i-au pulverizat spray paralizant direct în față. Asta, deși regulamentul interzice folosirea sprayului lacrimogen de la o distanță mai mică de un metru și jumătate. Bărbatul a fost dus în comă profundă la spital. Sâmbătă dimineață, acesta a murit.

"O patrulă de Jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei, cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii și Tineret, a fost sesizată de o persoană că în apropierea scenei de spectacol, un bărbat a atins-o în mod indecent și repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani", se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Jandarmi Suceava.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat în zona respectivă, unde l-a identificat pe bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani. Jandarmii au încercat minute bune să-l imobilizeze pe individ. La un moment dat, intervine o jandarmeriță care îi pulverizează bărbatului în față spray lacrimogen, acesta rămânând nemișcat, scrie realitateadesuceava.net.

"Bărbatul a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare. La scurt timp bărbatul și-a pierdut cunoștința iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat si transportat la spitalul din localitate", se arată în comunicatul de presă transmis de Inspectoratul de Jandarmi Suceava.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, de unde a fost transferat la Spitalul Județean Suceava. Acesta a ajuns la UPU Suceava în comă profundă.

Sâmbătă dimineață, acesta a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața.

Sursa: realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.602 secunde