Bărbatul eliberat prin recurs compensatoriu și care a bătut cu sălbăticie un bătrân a fost arestat

284
Bărbatul eliberat prin recurs compensatoriu și care a bătut cu sălbăticie un bătrân a fost arestat - batut-1547904033.jpg

Articole recomandate

Bărbatul eliberat din închisoare în baza legii recursului compensatoriu și care a bătut cu bestialitate un bătrân pentru a-l jefui, în scara unui bloc din Galați, a fost arestat. După comiterea tâlhăriei, atacatorul a fugit, fiind prins după cinci zile.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție(IJP) Galați, Gabriela Costin, citată de Agarpres, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost dus sâmbătă la Judecătoria Galați, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.


El a fost încarcerat în arestul Poliției Județene Galați.


Agresorul a fost depistat vineri de un echipaj al Secției 2 Poliție, în urma unei informații, într-o clădire dezafectată din cartierul Țiglina 1. Bărbatul nu a opus rezistență, a fost încătușat și dus la sediul Poliției Galați, fiind reținut.


Atacul deosebit de violent s-a produs luni, iar surse apropiate anchetei susțin că atacatorul și-a urmărit victima pas cu pas.


Victima în vârstă de 75 de ani ar fi scos bani de la CEC și apoi i-a schimbat în valută, fiind vorba de 500 de euro. Când a intrat în blocul în care locuiește, bătrânul a fost atacat din spate, bătut cu brutalitate și jefuit, întreaga scenă fiind surprinsă de o cameră de supraveghere aflată în imobil.


Victima agresiunii se află în spital, în stare stabilă, fiind diagnosticată cu un traumatism cranio-facial sever.


Atacatorul este recidivist și a fost eliberat recent din penitenciar, înainte de termen, în baza legii recursului compensatoriu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.862 secunde