Bărbatul dispărut în Dunăre, recuperat de scafandri

336
Bărbatul dispărut în Dunăre, recuperat de scafandri - tulcea-1589209004.jpg

Articole recomandate

Bărbatul dispărut în Dunăre după un eveniment naval petrecut, astăzi, în apropiere de municipiul Tulcea, a fost găsit de echipa de scafandri formată din pompieri și polițiști de frontieră, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), Nicolae Botezatu.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, din Tulcea, conducea o ambarcațiune în care se aflau încă 10 persoane și de care era legată o altă barcă încărcată cu materiale de construcții.

La intrarea pe canalul Sulina, barca s-a răsturnat cel mai probabil din cauza valurilor, iar tulceanul nu a putut ieși la timp din Dunăre.

"În urma operațiunilor de căutare desfășurate de către echipa mixtă de scafandri de la ISU Tulcea și Garda de Coastă s-a reușit recuperarea persoanei din ambarcațiunea răsturnată", a precizat reprezentantul ISU Tulcea, citat de Agerpres.

Alte zece persoane cu vârste între 30 și 66 de ani, din județele Tulcea, Ilfov și Giurgiu, au reușit să ajungă la mal cu ajutorul pompierilor și al unui jandarm care a intervenit cu barca proprie în timpul lui liber.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8121 secunde