Bărbații care au murit în accidentul de ieri fugeau de polițiști. Mașina lor avea ITP expirată!

1097
Bărbații care au murit în accidentul de ieri fugeau de polițiști. Mașina lor avea ITP expirată! - vlcsnap2019022710h51m02s162696x3-1551262847.jpg

Articole recomandate

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere schimbă radical datele unui grav eveniment care s-a soldat cu moartea a două persoane. Șoferul unui autoturism cu Inspecția Tehnică Periodică Expirată a refuzat să oprească la un filtru al poliției și, în cursa nebună, a lovit un cap de pod după care s-a răsturnat, potrivit stiridebuzau.ro. 


Accidentul s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute, în localitatea Focșănei. Autovehiculul condus de un tânăr de 28 de ani, în care se mai afla un pasager de 52 de ani, s-a răsturnat de mai multe ori, a rupt un podeț, a dărâmat un stâlp de electricitate și s-a oprit într-un gard. Cele două victime au ajuns în stare gravă, la Spitalul Județean Buzău, unde au decedat în următoarele zile.

Potrivit stiridebuzau.ro, șoferul mașinii a refuzat să orpească la un filtru de poliție. În graba de a scăpa de oamenii legii, șoferul ar fi pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Ulterior, s-a stabilit că autoturismul avea ITP expirată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6079 secunde