Bărbat tâlhărit de indivizi deghizați în femei. Hoții au folosit un aparat cu electroșocuri

203
Bărbat tâlhărit de indivizi deghizați în femei. Hoții au folosit un aparat cu electroșocuri - hotiarad93933900-1555414557.jpg
Trei tineri din Arad au fost reținuți de polițiștii arădeni după ce au electrocurat și tâlhărit un bărbat în parcarea unui mall din Arad. În momentul atacului, tâlharii, trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, erau deghizați în femei. Aceștia au furat portofelul victimei în care se aflau 150 de lei, potrivit aradon.ro.


Atacul a avut loc în seara de duminică spre luni, la Arad. Trei tineri cu vârste cuprinse între 19-22 de ani, din Arad, deghizați în femei ((ciorapi plasă, peruci, machiaj), sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violență de bunurile pe care le avea asupra sa. Tâlhăria a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasate în parcarea centrului comercial, iar paznicii au alertat poliția.

"În noaptea de 14 spre 15 aprilie, un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire și utilizarea unui aparat de electroșocuri de un portofel care conținea suma de 150 de lei și documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descriși ca fiind trei persoane de sex feminin", au declarat reprezentanții Poliției.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști s-a stabilit că autorii infracțiunii erau de fapt bărbați.

Cei trei tineri au fost reținuți, luni, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru tâlhărie calificată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4527 secunde