Bărbat înecat, după ce a încercat să traverseze apele

188
Bărbat înecat, după ce a încercat să traverseze apele - barbatinecatinbarajulgolesti5249-1567937877.jpg
Un bărbat în vârstă de 46 de ani s-a înecat, duminică, în râul Olt, după ce a mers cu mai multe persoane la pescuit, iar un moment dat a început să traverseze albia râului, el scufundându-se după aproximativ 30 de metri de la mal, potrivit news.ro.


Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, duminică dimineață, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Caracal se afla la pescuit împreună cu mai multe persoane, pe malul stâng al râului Olt, în zona barajului Drăgănești Olt.


La un moment dat, el a încercat să traverseze înot albia râului, în aval de Hidrocentrală, moment în care după circa 30 de metri de mal, s-a scufundat și nu a mai ieșit la suprafață. 


La fața locului s-a deplasat un echipaj de căutare salvare din cadrul Detașamentului Caracal din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, care a reușit să-l găsească pe bărbat și să-l aducă la mal.


Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a început efectuarea manevrelor de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse, bărrbatul a fost declarat decedat, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9792 secunde