Bărbat în stare gravă, după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni. Autorul accidentului a fugit

259
Bărbat în stare gravă, după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni. Autorul accidentului a fugit - asdfghjuki63707200-1509137165.jpg

Articole recomandate

Un bărbat este în stare foarte gravă după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni din Năsăud. Autorul accidentului a fugit de la locul faptei.


Un localnic în vârstă de 57de ani a fost lovit pe trecerea pe trecerea de pietoni din apropierea fabricii Stellwag, autorul accidentului fugind de la locul accidentului. Starea lui este foarte gravă, fiind preluat în comă, după ce a suferit un șoc hemoragic, de echipajul SAJ pentru a fi transportat la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița.

Deși în prima instanță, o femeie care a sunat la 112 anunța că omul a fost călcat de un camion, oglinda rămasă la locul accidentului demonstrează că bărbatul a fost lovit de un autoturism Audi de culoare albastru închis. Polițiștii au deschis o anchetă.

"Un tânăr de 19 ani din Năsăud, în timp ce conducea un autourism pe raza localității, în direcția spre Salva, a surprins și accidentat un bărbat de 57 de ani, care ar fi traversat strada pe trecerea de pietoni. Tânărul a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de polițiști. Conducătorul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 57 de ani. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accientului", a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, potrivit presei locale, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4394 secunde