Bărbat, evacuat cu ajutorul forțelor de ordine, după ce a refuzat să plece din centrul de carantină

821
Bărbat, evacuat cu ajutorul forțelor de ordine, după ce a refuzat să plece din centrul de carantină - carantina-1585468592.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din municipiul Bârlad a refuzat să părăsească centrul de carantină în care se afla de două săptămâni, acesta fiind evacuat cu ajutorul forțelor de ordine, au informat autoritățile sanitare.


Potrivit DSP, bărbatul, care inițial a acceptat cu reticență plasarea în carantină instituționalizată la reîntoarcerea în țară și a amenințat autoritățile că le va face plângere plângere penală dacă iau o astfel de măsură în cazul său, a ajuns să nu mai vrea să plece din centru la expirarea perioadei de carantină stabilită de cadrele medicale.


"Persoana nu prezenta simptomele specifice infectării cu noul coronavirus, motiv pentru care s-a decis că poate părăsi spațiul de carantină. Persoana a refuzat să părăsească locul în care stătuse în carantină pentru o perioadă de 14 zile și am solicitat intervenția forțelor de ordine pentru evacuarea sa. În final, după unele discuții, persoana a fost de acord să meargă la domiciliu", a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, directorul executiv al DSP Vaslui, Mihaela Vlada.


La nivelul județului Vaslui, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică Vaslui 3.915 persoane aflate în izolare la domiciliu, 753 de persoane fiind înregistrate în ultimele 24 de ore. Au ieșit din izolare 134 de persoane, iar în carantină instituționalizată se află în prezent 146 de persoane, față de 118 câte erau înregistrate cu ocazia raportării precedente.


Sursa: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9937 secunde