Bărbat din județul Constanța, ACUZAT CĂ A VIOLAT O MINORĂ, ARESTAT PREVENTIV

896
Bărbat din județul Constanța, ACUZAT CĂ A VIOLAT O MINORĂ, ARESTAT PREVENTIV - viol-1521036965.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Oltina au identificat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din localitate, cercetat în cazul comiterii unei infracțiuni de viol.


În perioada 2016-2018, bărbatul în cauză ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, în vârstă de 12 ani, din aceeași localitate


La data de 12 martie, polițiștii constănțeni l-au reținut inițial pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ieri acesta a fost prezentat Judecătoriei Medgidia, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind  introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța.


Bărbatul se numește Marcel Croitoru și este vecin cu victima. Potrivit unor surse, minora obișnuia să vină să se joace cu nepotul agresorului, iar relațiile sexuale au început când fetița avea doar 10 ani, continuând timp de doi ani. Victima s-a prezentat la Serviciul Județean de Medicină Legală Constanța și a obținut un certificat medico-legal care atestă deflorarea completă a minorei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9226 secunde