Bărbat de etnie romă, audiat în cazul triplului asasinat din Satu Mare

358
Bărbat de etnie romă, audiat în cazul triplului asasinat din Satu Mare - asasinatsatumare00037800-1511735912.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de etnie romă, cu domiciliul în Botoșani, a fost identificat de forțele de ordine pe raza comunei, fiind audiat în legătură cu uciderea familiei Rentea. Acesta ar fi fost audiat în sediul Primăriei Apa de către investigatori.

Oamenii legii ar încerca să vadă dacă individul ar avea o legătură cu uciderea celor trei persoane și care ar putea fi gradul său de implicare în toată această poveste.

De asemenea, ar fi fost ridicat și un alt bărbat în zona Gării CFR din Cluj-Napoca, despre care se presupune că ar avea legătură cu tragedia de la Apa.

Suspectul principal în cazul triplului asasinat din comuna Apa, județul Satu Mare, este însă un tânăr de 35 de ani, împătimit al jocurilor de noroc despre care ar exista informații că s-ar afla încă în municipiu.

Zeci de polițiști și agenți în civil au descins în mai multe locații din oraș, în care se cunoștea că suspectul obișnuia să le frecventeze. De asemenea, se pare că suspectul cunoștea familia Rentea destul de bine și ar fi fost în casa victimelor de mai multe ori. Potrivit presei locale, tânărul are datorii mari și obișnuia să piardă sume importante de bani la jocurile de noroc.

Autorul triplei crime ar fi fost inclusiv filmat de camerele de supraveghere din zonă.

Cei trei oameni din localitatea Apa, județul Satu Mare, au fost găsiți morți în propria gospodărie, în dimineața zilei de vineri, 24 noiembrie. Corpurile lor neînsuflețite au fost descoperite de o rudă într-o baltă de sânge. Cei doi soți au fost găsiți în curte, iar bătrâna zăcea fără suflare în casă.

Soții Rentea, Gheorghe și Niculina, erau cunoscuți în localitate ca oameni înstăriți. Femeia avea un loc de muncă la oraș, funcționar la Direcția Județeană a Finanțelor Publice, iar bărbatul era pensionat pe caz de boală. În plus, familia Rentea mai deținea și un teren în comună. Locuiau împreună cu Viorica Apan, mama femeii, într-o casă pe o stradă retrasă din localitatea Apa, situată la aproximativ 35 de kilometri de municipiul Satu Mare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6214 secunde