Bărbat cu arsuri pe 90% din corp, după ce a încercat să stingă singur un incendiu de vegetație

124
Bărbat cu arsuri pe 90% din corp, după ce a încercat să stingă singur un incendiu de vegetație - barbatarsstiribotosaniambulanta-1552901803.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 81 de ani din satul Tegheș, județul Ilfov, a fost găsit cu arsuri pe aproximativ 90% din suprafața corpului de echipajele ISU Giurgiu care au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată.

"Am fost solicitați, duminică, pentru a interveni la stingerea unui incendiu de vegetație uscată ce a cuprins aproximativ 2.500 de metri pătrați în satul Tegheș, județul Ilfov. Echipajul sosit la fața locului a găsit o victimă inconștientă, un bărbat de 81 de ani, ce prezenta arsuri pe aproximativ 90% din suprafața corpului. Cei de la SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal au acordat primul ajutor victimei care a fost predată echipajului de terapie intensivă mobilă din cadrul ISU București-Ilfov cu semne vitale. Victima a încercat să stingă incendiul de unul singur, dar a căzut în stare de inconștiență din cauza fumului dens degajat de arderea vegetației uscate", a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguț.

Potrivit sursei citate, este primul caz cu victimă a unui incendiu de vegetație uscată la care pompierii giurgiuveni au intervenit de la începutul acestui an, punctând că cetățenii trebuie să conștientizeze riscurile care pot apărea în cazul scăpării de sub control a unui incendiu de igienizare a terenurilor agricole prin incendiere, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5533 secunde