Bărbat cercetat penal, după ce a încercat să cumpere brânză cu bani "trași la Xerox"

446
Bărbat cercetat penal, după ce a încercat să cumpere brânză cu bani

Articole recomandate

Un bărbat de 50 de ani din județul Vrancea este cercetat pentru fals de monedă și tentativă de uz de fals după ce a încercat să achite cumpărăturile făcute la târgul din Dumbrăveni cu bani falși. 


Bancnotele folosite de el erau de o calitate proastă, dat fiind că fuseseră copiate la Xerox, iar imaginile erau conturate cu carioca, scrie news.ro.


Bărbatul a fost ridicat de jandarmi și dat pe mâna Poliției, după ce a încercat să cumpere brânză din târgul de la Dumbrăveni.

Vrânceanul a fost reperat de jandarmi în momentul în care încerca să cumpere alimente din târgul Dumbrăveni cu bancnote de 200 de lei ce păreau a fi contrafăcute.

Când și-a dat seama că jandarmii l-au observat, bărbatul a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei. Întrebat despre proveniența banilor, vrânceanul le-a dezvăluit jandarmilor că în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea de a merge la piață la Dumbrăveni pentru a face cumpărături.

"O patrulă din Cadrul Jandarmeriei Vrancea, in timp ce desfășura activități specifice pe raza com. Dumbrăveni, a fost sesizată de către o persoana cu privire la faptul că, un bărbat de aproximativ 50 de ani încearcă să cumpere produse alimentare din târgul Dumbrăveni cu bancnote de 200 lei ce par a fi contrafăcute. În momentul interceptării persoana a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei. Fiind întrebat de proveniența celor 9 bancnote de 200 lei acesta a declarat faptul că "în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea de a veni la piață la Dumbrăveni pentru a face cumpărături cu acestea". Bunurile descoperite asupra persoanei au fost ridicate pentru continuarea verificărilor și întocmirea actelor de sesizare", susțin reprezentanții Jandarmeriei Vrancea, citați de digi24.ro

Vrânceanul a fost dus la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea pentru continuarea verificărilor. Oamenii legii au întocmit în acest caz dosar penal pentru fals de monedă și tentativă de uz de fals, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Primeau pensii în bani falși
Pagina a fost generata in 0.4497 secunde