BĂRBAT CĂZUT ÎN RÂPĂ, CU TOT CU UTILAJUL FORESTIER. Ce spune ARAFAT, după misiunea de salvare

122
1
BĂRBAT CĂZUT ÎN RÂPĂ, CU TOT CU UTILAJUL FORESTIER. Ce spune ARAFAT, după misiunea de salvare - 695x015006438753e932874-1500805724.jpg

Articole de la același autor

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, i-a felicitat la sfârșitul acestei săptămâni pe toți cei care au participat la misiunea spectaculoasă de salvare a bărbatului care s-a răsturnat cu un utilaj forestier în zona montană a județului Bistrița-Năsăud și a subliniat că misiuni considerate "imposibile" în urmă cu un an au devenit de rutină în prezent. 


"O misiune dificilă și reușită a colegilor de la punctul aerian de salvare SMURD Târgu Mureș în colaborare cu ISU-SMURD, Salvamont și Ambulanța din județul Bistrița-Năsăud. După ce un tractorist a suferit leziuni grave în urma căderii într-o râpă, medicul de pe elicopterul SMURD a fost coborât cu troliul cu echipamentele necesare, a stabilizat pacientul și l-a intubat, după care pacientul și medicul au fost ridicați cu elicopterul, pacientul fiind într-o plasă specială, medicul continuând să-l ventileze pe durata transportului cu balonul de resuscitare. Felicitări tuturor, inclusiv piloților, pentru o misiune spectaculoasă și reușită!", a spus Raed Arafat. 


Comentează știrea

Gigi
23 iulie 2017
Alo !

Ba , nu mai taiati padurile ! Nu v-ar muri multi inainte ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4409 secunde