Bărbat arestat după ce a obligat o tânără de 19 ani să se prostitueze

163
Bărbat arestat după ce a obligat o tânără de 19 ani să se prostitueze - viol-1568733558.jpg
Un bărbat din județul Dolj în vârstă de 26 de ani, cunoscut cu antecedente penale în Italia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a obligat o tânără de 19 ani să se prostitueze


DIICOT a transmis marți, printr-un comunicat de presă, că pe data de 13 septembrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și lovire sau alte violențe.


Anchetatorii au stabilit că, în luna aprilie a acestui an, bărbatul respectiv, în vârstă de 26 de ani (cunoscut cu antecedente penale în Italia), a recrutat, determinat și exploatat sexual o femeie, în vârstă de 19 ani, pe raza municipiului Craiova, în vederea obținerii de foloase materiale.


Tânăra a fost transportată și adăpostită la domiciliul bărbatului respectiv în localitatea Cerăt, județul Dolj, bărbatul interzicându-i acesteia să se întoarcă acasă sau să ia legătura cu familia.


"După aproximativ o săptămână, bărbatul a transportat-o pe femeie în zona de centură a municipiului Craiova și a obligat-o, prin amenințări și violență fizică, să practice prostituția în folosul său material, până la sfârșitul lunii august 2019. La sfârșitul lunii august 2019, persoana vătămată a reușit să fugă cu sprijinul unei tinere care practica prostituția în aceeași zonă și s-a întors la locuința părinților săi, unde a fost căutată de către inculpat și amenințată cu acte de violență, în scopul de a o constrânge să se întoarcă la el. Sumele de bani obținute din activitatea infracțională (între 700-1500 lei zilnic) au fost însușite în totalitate de către inculpatul P.E", se arată în comunicatul DIICOT.

În urma cercetărilor efectuate anchetatorii au stabilit că bărbatul intenționa să o transporte pe tânără în Germania, în vederea exploatării sexuale a acesteia.

De asemenea, procurorii au mai stabilit că, pe data de 5 septembrie, bărbatul respectiv a lovit cu un cuțit un alt bărbat, care se afla pe centura de nord a municipiului Craiova, în timp ce acesta discuta cu o tânără ce practica prostituția în zonă și care se afla sub controlul său.

Pe data de 13 septembrie, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sursa: Pro TV



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8385 secunde