BANI FALȘI LA CONSTANȚA. Ce au descoperit oamenii legii, în urma unui control corporal

822

Articole de la același autor

Luni, 12 martie a.c., ora 10.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în municipiul Constanța, la intersecția dintre B-dul Ferdinand și strada Rascoalei 1907, a observat doi tineri, prieteni, de 17 respectiv 18 ani, care au început să se agite la vederea jandarmilor. 


Au fost opriți și întrebați dacă au ceva de declarat și dacă au obiecte periculoase asupra lor. În primă fază au declarat că nu au nimic de declarat. Când jandarmii au început să le facă controlul corporal sumar, cel mai mic a scos din buzunarul interior al gecii, două bancnote de 500 de euro, repectiv 50 de euro. 


Întrebat fiind despre bani, acesta a declarat, "cumnatul meu a pierdut banii în parcul din apropiere și noi i-am găsit după aproximativ oră"... La examinarea bancnotelor, jandarmii și-au dat seama că bancnotelor le lipsesc elementele de siguranță și prin urmare sunt false. Cei doi au declarat că nu știau și acum văd și ei acest lucru...


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4983 secunde