Azi se stabilește cine va fi șeful Gărzii de Coastă

1502
3

La această oră, la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră se desfășoară concursul pentru ocuparea funcției de director al Gărzii de Coastă.

Potrivit reprezentanților inspectoratului, și-au depus dosarele patru candidați, iar concursul constă într-o singură probă, respectiv susținerea unui interviu. Rezultatele vor fi făcute publice în cursul după-amiezii. 

Comentează știrea

Mult cacao !
30 ianuarie 2013
NEPREGATITI

Aiurea nu a luat niciunul. Nu s-au pregatit astia nu stiu sa-si scrie bine numele si aveti pretentii? sa fim seriosi domle!

Mircea
30 ianuarie 2013
examen

stie cineva cine a castigat concursul?

MEDITATII GRATUITE
31 ianuarie 2013
Meditatii

Am vorbit cu Domnul Radu Dumitru , i-am propus si a fost de acord sa vina de 2 ori pe saptamana martea si joia de la orele 14:00 la 16:00 sa acorde meditatii comisarilor sefi care vor sa candideze pentru functia de Director al Garzii de Coasta pentru ca acestia sa nu se mai faca de ras la urmatorul examen si sa ia note de trecere (minim 7). Meditatiile se vor da la sediul G.C. la Popota fara costuri , din sincera prietenie . Atentie : Consumul de bauturi alcoolice strict interzis pe timpul orelor de studiu. Altfel ...stiti ce patiti...daca sunteti obraznici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1949 secunde