Avocatul Poporului acordă audiențe constănțenilor. Iată ce trebuie să faceți

158
Avocatul Poporului acordă audiențe constănțenilor. Iată ce trebuie să faceți - 20170105dsc8746rszcrp-1551777819.jpg

Articole recomandate

În data de 13 Martie 2019 reprezentanții instituției Avocatul Poporului - Biroul teritorial Constanța, vor fi prezenti în Medgidia și Cernavodă, la sediul celor două primării pentru a acorda audiențe cetățenilor și pentru a primi petiții. Activitatea se va desfășura la sediul Primăriei Medgidia, începând cu ora 900, și la sediul Primăriei Cernavodă, începând cu ora 1100.în spațiul pus la dispoziție. Acordarea audiențelor este gratuită, iar pentru cererile adresate instituției Avocatul Poporului nu se percep taxe.


Pentru primirea în audiență este necesară programarea, la TEL.0241 550 544, sau la sediul celor două primării. Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiție din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă și documente justificative, în copie.

Persoanele care nu pot ajunge în ziua programată, pot veni la sediul Biroului teritorial Constanța, la programul zilnic de audiențe (excepție în zilele de deplasări în teritoriu) de luni până joi între orele 9,00-16,00 sau pot trimite petiția prin poșta electronica [email protected] sau prin poștă la adresa de la NOUL sediu al biroului din B-dul Ferdinand nr.7 bis, Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5049 secunde