Avion de mici dimensiuni, aterizare forțată, urmată de incendiu! Ce spune Arafat

287
Avion de mici dimensiuni, aterizare forțată, urmată de incendiu! Ce spune Arafat - avion145208300-1561628990.jpg

Articole recomandate

Un avion de mici dimensiuni s-a prabușit în zona Harghita. Avionul cu două persoane la bord decolase de pe Aeroportul din Târgu Mureș.


Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat, joi, într-o zonă montană din județul Hargihta, iar aparatul de zbor a luat foc. Pilotul și copilotul s-au evacuat.

"Singurele informații pe care le avem este locația zona Harghita și că este plecat elicopterul SMURD Mureș către zona respectivă, din ce știu ambele persoane sunt conștiente la acest moment dar aceste informații vor trebui corectate după ce ajunge echipa acolo", a declarat Raed Arafat în direct la România TV.

"Un avion de mici dimensiuni, care imprăștia substanță antirabică, a aterizat forțat în zona Varfului Mădărași din județul Harghita. Potrivit datelor furnizate de apelant, după aterizare avionul a luat foc", a transmis, joi, Inspectoratul General pentru situații de Urgență.

Sursa citată a precizat că la bord se aflau pilotul si copilotul, care s-au evacuat imediat. "Ambele persoane sunt conștiente, fără răni grave si urmează să fie evaluate de către echipajele medicale", a mai precizat IGSU. Având în vedere altitudinea mare la care a avut loc incidentul, se deplaseaza trei echipaje de salvatori cu mijloace 4x4.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0599 secunde