Avion al companiei Pegasus, RUPT în două la aterizare! 177 de persoane erau la bord

2352
Avion al companiei Pegasus, RUPT în două la aterizare! 177 de persoane erau la bord - avion-1580924158.jpg

Articole recomandate

Un avion de linie s-a rupt în mod spectaculos în două după ce a ieșit de pe pistă la aterizare, astăzi, pe aeroportul internațional Sabiha Gokcen din Istanbul, relatează media turce, informând despre persoane rănite, dar fără să comunice vreun deces, potrivit agenției AFP, consultate de Agerpres.

Fuzelajul aparatului, aparținând companiei private Pegasus, s-a rupt în două și a luat foc după ce a ieșit de pe pistă pe aeroportul Sabiha Gokcen, situat în partea asiatică a Istanbulului, potrivit imaginilor difuzate de postul de televiziune CNN-Turk.

Media turce au comunicat că există persoane rănite în urma incidentului, dar ministrul Transporturilor turc, Cahit Turhan, citat de televiziunea de stat TRT, a indicat că nimeni nu și-a pierdut viața în urma accidentului.

La bordul avionului se aflau 177 de pasageri și șase membri ai echipajului, a indicat ministrul menționat.

Avionul venea de la Izmir (vestul Turciei) și a derapat, ieșind de pe pistă din cauza unei ploi torențiale care s-a abătut asupra metropolei turce.

Incendiul care s-a declanșat după accident a fost stins de către pompieri, a relatat agenția de presă Anadolu.

Aeroportul Sabiha Gokcen a fost închis pentru zboruri și toate avioanele au fost redirecționate spre aeroportul internațional din Istanbul situat în partea europeană a capitalei economice a Turciei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4348 secunde