Aveți drum pe Transalpina? Trebuie să știți asta

239
1
Aveți drum pe Transalpina? Trebuie să știți asta - transalpina1-1435659680.jpg

Articole recomandate

Cea mai înaltă șosea din țară, Transalpina, a intrat în sfârșit în reparații. Muncitorii vopsesc de zor marcajele, se montează parapeții iar șoferii sunt rugați să aibă răbdare încă puțin până când vor avea parte de un drum la standarde europene, scrie realitatea.net.

Vestea a venit ca o mană cerească pentru cabanierii din zonă, care după ani de zile au în sfârșit speranța că afacerile lor vor lua avânt, anunță alba.citynews.ro.

Drumarii spun că în cel mult o lună și jumătate Transalpina va atăta ca nouă, dar până atunci fac apel la șoferii care circulă în zonă să conducă cu atenție pentru a evita accidentele.

Comentează știrea

rodica
30 iunie 2015
castiguri din prima luna!

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Cel mai frumos domeniu schiabil al României
Pagina a fost generata in 0.3485 secunde