Avertisment pentru teribiliști: "Selfie pe tren nu ia like-uri, ia vieți!"

306
Avertisment pentru teribiliști:

Articole de la același autor

O fotografie pe un tren poate părea o idee bună pentru o postare pe rețelele de socializare. Așa s-a gândit, în primăvara anului trecut, și un băiat de 12 ani, din Valu lui Traian. Acesta s-a urcat pe un vagon de tren staționat în gara din localitate pentru a-și face un selfie. Din cauza arcului electric format, copilul a fost electrocutat, suferind arsuri pe 80% din suprafața corpului, ajungând în stare gravă la spital.

"Puțini sunt cei care știu riscurile pe care le implică escaladarea unui vagon de tren, în principal cel privind producerea arcului electric și a electrocutării la rețeaua de înaltă tensiune, de 27.000 de volți", au subliniat polițiștii. 


"Este important de știut faptul că arcul electric se poate produce fără un contact direct cu rețeaua de înaltă tensiune, iar pe lângă aceasta, căderea de la înălțime poate produce traume grave", au adăugat oamenii legii.

Prin urmare, pentru a conștientiza populația despre riscurile la care se expun în astfel de situații, Poliția Română și CFR a lansat campania "Selfie pe tren nu ia like-uri, ia vieți". Campania se desfășoară la nivel național, în perioada 17 iulie 2020 - 31 ianuarie 2021, timp în care un vagon de călători personalizat va fi atașat trenurilor care circulă prin țară, pentru a transmite mesajul preventiv. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4686 secunde