Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

437
2
Avansări în grad la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța - img20180403121104-1522756126.jpg

Articole recomandate

Astăzi, 03 aprilie a.c., în prezența prefectului județului Constanța Ioan Albu, primarului Decebal Făgădău, precum și a șefilor instituțiilor și structurilor locale cu care jandarmii cooperează, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța s-a arborat Drapelul României, în acordurile Imnului Național. 


Ceremonialul a continuat cu citirea mesajelor conducerii Ministerului Afacerilor Interne și Inspectoratului General al Jandarmeriei Române privind "Ziua Jandarmeriei Române".  


După aceast moment, s-a dat citire ordinului privind avansarea în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, a jandarmilor care au obținut rezultate meritorii în activitatea desfășurată. Totodată preotul militar Oprea Laurențiu a oficiat ceremonialul religios ce s-a desfășurat cu această ocazie.


Cu prilejul aniversării a 168 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța au fost înaintați în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru modul în care și-au executat atribuțiile funcționale, doi ofițeri - maior Stan Teodor la gradul de locotenent colonel, locotenent Vizitiu Andrei la gradul de căpitan și zece subofițeri: plutonier adjutant Culcea Vasile la gradul de plutonier adjutant șef, plutonier adjutant Pavel Marinel la gradul de plutonier adjutant șef, plutonier adjutant Rîșnoveanu Sorin la gradul de plutonier adjutant șef, plutonier major Birou Laurențiu la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Dache Elena la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Dobre George la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Mocanu Ioan la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Parocescu Gheorghe la gradul de plutonier adjutant, plutonier major Popină Iulian la gradul de plutonier adjutant și plutonier major Voicu Marian la gradul de plutonier adjutant.


De asemenea, mai mulți ofițeri și subofițeri care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu au fost recompensați cu diplome de merit.



Comentează știrea

SIE
4 aprilie 2018
BATJOCURA

Sa spuna jandarmeria din constanta care au fost meritele ptr. aceste avansari in grad k pe criterii de performanta in nici un caz ..nici nu ati auzit de asa ceva k si bugetari ..toata constanta dar mai ales toate pietele din constanta sunt suffocate la propriu de bisnitari de tigari ..turcoaice ..tigani etc. zilnic jandarmeria si politia locala isi bate joc de restul cetatenilor cinstiti ..trec pe langa bisnitari se salute intre ei si nu se intampla nimic sunteti rusinea romaniei si a europei ..

Politia Locala
4 aprilie 2018
merituosi...?!?

Niste nemernici care apara congresul hotilor PSD... Semianalfabet , prost gramada si rau la suflet trebuie sa fii pentru a fi jandarm...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4467 secunde