Autoturism de lux căutat de autoritățile din Germania, depistat de polițiștii români

159
Autoturism de lux căutat de autoritățile din Germania, depistat de polițiștii români - masi-1551695676.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - județul Dolj au descoperit un cetățean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz, în valoare de 500.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autoritățile germane. 


În data de 04.03.2019, în jurul orei 01.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră cetățeanul bulgar M.M., în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz, model E63 AMG, fabricat în anul 2018.


Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat că acesta figurează ca "bun căutat pentru confiscare", alertă introdusă de autoritățile din Germania, cu câteva ore înainte.


Față de cele constatate, bărbatul a declarat că a închiriat autoturismul de la o societate comercială de profil și nu cunoștea faptul ca acesta se află în atenția autorităților.


În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul de lux, în valoare de 500.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8628 secunde