Autocar antifonat cu țigări din duty-free, depistat de polițiștii români

127
Autocar antifonat cu țigări din duty-free, depistat de polițiștii români - autocat-1550222258.jpg

Articole recomandate

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița a descoperit aproximativ 2.400 pachete cu țigări ce urmau a fi introduse ilegal în țară, ascunse sub scările care urcă la etajul superior al unui autocar, care efectua o cursă ocazională R. Moldova-Italia.

În ziua de 14 februarie a.c., în jurul orei 09.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, A.I., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 39 de ani, conducând un autocar cursă ocazională R. Moldova-Italia, înmatriculat în R. Moldova.
 

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autovehiculului și persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascunse sub scările care urcă la etajul superior al autocarului, mascate prin aplicarea unui panou, cantitatea de 2.388 pachete țigări (47.760 țigarete), de diferite mărci, de proveniență duty-free. 


Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigărilor în valoare totală de 10.745 lei și sancționarea contravențională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 lei



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.3806 secunde